Fatihyılmaz Haberleri

fatihyılmaz haberleri ve güncel fatihyılmaz gelişmeleri, fatihyılmaz ile ilgili tüm video, fatihyılmaz fotoğrafları ve fatihyılmaz haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğrenciler yemekhanede çıkan ilk yemeklerini kendileri belirliyor.

EĞİTİM

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Taşlıçiftlik Kampüsü'nde kurulan öğrenci bilgilendirme stantlarını ziyaret etti.

TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi hastanesinde önceden alınan gecelik yatak ücreti artık alınmayacak.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen “Aile Çalıştayı” Tokat’ta başladı.

TOKAT HABER

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Tokat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünü ziyarette bulundu.

TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi bünyesinde Kur’an kursu görevlilerine yönelik eğiticilerin eğitimi programı başladı.

TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tokat İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen “Kelebek...

TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) öğrenim gören Sudanlı öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı ziyaret etti.

TOKAT HABER

16-23 Nisan 2023 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Başkenti Zagrep’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında 74 Kg’da Avrupa 3’üncüsü oldu.

TOKAT HABER

Senagel’de yapılacak seçimlerde oy kullanacak Senegalli öğrencilere kimlik dağıtımı için Tokat’ta bulunan Senegal Ankara Büyükelçiliği heyeti Rektör Prof. Dr. Fatih...

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TOGÜ Eczacılık Fakültesinin düzenlediği ‘Afetlerde Yerel Yönetim Deneyimleri ve Afet Eczacılığı’ konulu panelde katılımcı akademisyen...

TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Tokatlı Bir Komutan ve Devlet Adamı: Gazi Osman Paşa” paneli düzenlendi.