Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Erbaa Devlet Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörlüğü tarafından 3-9 Kasım “Organ Bağışı Haftası” etkinlikleri kapsamında Erbaa...

SAĞLIK

Erbaa’da 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası sebebiyle çeşitli etkinlikler yapıldı.

ERBAA HABER

Erbaa’da Cumhuriyetin 100’üncü yılı Erbaa Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

GÜNDEM

Karadağ’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliğe katıldı.

ERBAA HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarında "Yıl Sonu Etkinliği ve 10. Yıl Mezunlar Buluşması" düzenleniyor.

ERBAA HABER

Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Erbaa Gençlik Merkezi Gönüllüleri, okuma kültürü kazandırmak amaçlı kitap okuma faaliyeti düzenlediler.

TOKAT HABER

Tokat’ın Gümenek Köyü'nde Jandarma ekipleri tarafından sokak hayvanlarına besleme faaliyeti gerçekleştirildi.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Müftülüğü bünyesinde çalışan din görevlileri kitap okuma etkinliğinde buluştu.

ERBAA HABER

Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinlikte öncelikle Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı orman haftası etkinlikleri kapsamında dağıtılacak fidanların dikimi hakkında bilgi verdi....

TOKAT HABER

Tokat Belediyesi ve Tokat Kent Konseyi işbirliğinde 1 Mart Dünya Tokatlılar Günü için Kültür Sarayı'nda özel program düzenlendi.

ERBAA HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksekokulu, Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından iş birliği ile fidan dikim etkinliği düzenlendi.

TOKAT HABER

Tokat’ta İçişleri Bakanlığı talimatıyla 'Bi hareketine bakar hayat' sloganı ile trafikte farkındalık etkinliği düzenlendi.