Esrar Haberleri

esrar haberleri ve güncel esrar gelişmeleri, esrar ile ilgili tüm video, esrar fotoğrafları ve esrar haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Konya'da polis tarafından yapılan 2 farklı operasyonda 4 araç içinde 7,5 kilo esrar ve 16 bin uyuşturucu hap bulundu,

ÖZEL HABER

Bingöl’ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 57 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Diyarbakır'da jandarmanın düzenlediği operasyonda 611 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Bolu'da durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada sonucunda bebek maması kutusuna gizlenmiş 1 kilo 64 gram kubar esrar yakalandı.

ÖZEL HABER

Mersin'de 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan R.M., otogarda, bavullarında 23 kilo 100 gram esrar ile yakalandı.

ÖZEL HABER

Tekirdağ’ Çorlu'da polisin manavda arkotik köpeği ‘Larissa' ile yaptığı aramada, sebze ve meyve kasaları altına gizlenmiş 15 kilo esrar ele...

ÖZEL HABER

Bitlis'te polis ekiplerinin yol kontrolünde durdurduğu takside 5 kilo 518 gram esrar ele geçirdi. Uyuşturucu ile ilgili 1 kişi tutuklandı.

ÖZEL HABER

Aydın’ın Didim ilçesinde bir eve düzenlenen baskında 3 kilo 500 gram metamfetamin ile 100 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına...

ÖZEL HABER

Edirne’de jandarma tarafından yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Diyarbakır’da jandarma ekiplerinin 3 ilçedeki 5 noktada gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 1 ton 23 kilo esrar ele geçirildi.

ÖZEL HABER

Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda uyuşturucu bulunduran 32 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

ÖZEL HABER

Edirne’de polisin yaptığı operasyonda İstanbul'dan piyasaya sürülmek üzere getirilen uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 2 şüpheli yakalandı.