Eroğlu Haberleri

eroğlu haberleri ve güncel eroğlu gelişmeleri, eroğlu ile ilgili tüm video, eroğlu fotoğrafları ve eroğlu haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde 10 proje için 300 milyonluk destek aldıklarını söyledi.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her çalışma alanında yerinde inceleme yaparak, yapılan ve yapılacak çalışmalarla...

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, altyapı çalışmalarında rekora imza attıklarını söyleyerek, “10 yıllık süreçte 326 km altyapı hizmeti yaptık“ dedi.

ÖZEL HABER

Samsunspor Kulübü, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İstişare Heyeti ile bir araya geldiği programda gelen bir soru üzerine Tokat Belediyesinin güncel...

TOKAT HABER

Tokat Belediyesi Beyaz Masa Servisi 2021 yılında 6 bin 608 çağrıya cevap verdiği bildirildi.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu "Bizim görevimiz halkımızla hemhal olmaktır" dedi.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi önünde bulunan banklarda oturan vatandaşlara çay ikram ederek, sohbet etti.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 11’incisi düzenlenen Buhara Medya Ödülleri Töreni’nde, Yılın İl Belediye Başkanı Ödülü’nü aldı.