Engel Haberleri

engel haberleri ve güncel engel gelişmeleri, engel ile ilgili tüm video, engel fotoğrafları ve engel haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Çanakkale'de Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine bugün için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

ÖZEL HABER

Van'da, kar nedeniyle kapanan 264 yerleşim yerinden 65'inin yolu yeniden açıldı. Van'ın Saray ilçesindeki tüm okullar ile Özalp, Muradiye ve...

TOKAT HABER

Tokat’ta kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar ve buzlanma nedeniyle tomruk yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu çevre yolu ulaşıma kapandı.

ÖZEL HABER

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

ÖZEL HABER

Hakkari'de etkili olan kar nedeniyle il genelinde ilk ve ortaöğretimde eğitime 1 gün ara verildi.

ÖZEL HABER

Çanakkale'de etkili olan yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

ÖZEL HABER

Antalya'da yaşayan para dans milli takım sporcuları Abdulkadir ve Nezihe Koçak Ünal çifti, İtalya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor.

ÖZEL HABER

Samsun'da etkili olan sağanak yağışların ardından 02.10.2023 Pazartesi günü bügün il genelinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

SAĞLIK

Yazın gelmesi nedeniyle bilinçsizce yapılan diyetlere dikkat çeken Diyetisyen İrem Şerolar, “Kilo vermek kişiye özel bir durumdur.

GÜNDEM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın adaylığı önünde hiçbir engel yoktur. Cumhurbaşkanımızın bu seçimlerde yeniden aday olduğunu aylar öncesinden açıklamıştık....

TOKAT HABER

Tokat’ta etkili olan kar nedeniyle Tokat- Sivas Karayolu, ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı.