Devamediyor Haberleri

devamediyor haberleri ve güncel devamediyor gelişmeleri, devamediyor ile ilgili tüm video, devamediyor fotoğrafları ve devamediyor haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Spor toto spor Ligde gösterdiği performansla beğenileri toplayan Fenerbahçe, Avrupa'da da kazanma alışkanlığını devam ettiriyor.

ERBAA HABER

Kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi, üniversite öğrencilerine ve gençlere yönelik gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin istişare edilmesi amacıyla ilçe müftülüğü gençlik koordinatörlüğünün ziyaretleri...

GÜNDEM

Tokat İl Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOGÜ İslami İlimler Fakültesi iş birliğinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında bir...

ASAYİŞ

Erbaa’da trafik ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

ERBAA HABER

Erbaa Devlet Hastanesi, anne-baba adaylarını gebelik ve doğum sürecine hazırlamak ve bilgilendirmek için ücretsiz doğum öncesi eğitim programı düzenliyor.

ERBAA HABER

Erbaa Belediyesi tarafından büyük bölümü tamamlanan Park Vadi 2’nci etapta otopark ve sahil yolu çalışmaları devam ediyor.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Özel İdaresi Müdürlüğü 2023 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen parke yol ve sathi asfalt kaplama projelerine devam ediyor.

ERBAA HABER

Tokat İl Özel İdaresi, Erbaa’da inşaatı devam eden hükümet konaklarına dair bilgi paylaştı.

ERBAA HABER

Özel İdare Müdürlüğü ekipleri köy yollarındaki çalışmalarına devam ediyor.

ERBAA HABER

Erbaaspor’da 1922 Konyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Özel İdaresi Müdürlüğü 2023 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen sathi asfalt kaplama projelerini gerçekleştiriyor.

ERBAA HABER

Erbaa Belediyesi elektrik altyapı çalışmaları sonrası Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yol yenileme çalışması başlattı.