Derece Haberleri

derece haberleri ve güncel derece gelişmeleri, derece ile ilgili tüm video, derece fotoğrafları ve derece haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından çocuklara yönelik Ramazan manisi okuma yarışması düzenlendi.

ERBAA HABER

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen mesleki yarışmalarda dereceye giren ve farklı okullarda eğitim gören Vahdet Kur'an...

TOKAT HABER

Zile Belediyesi, ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği ‘Sıfır Atık’ yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verdi.

ÖZEL HABER

İstanbul'da sıcaklık her dakika yükseliyor. Şile'de sıcaklık öğlen saatlerinde 43.4 derece olarak ölçüldü.

SPOR

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda Merve Tuncel, 800m Serbest Kadınlarda 8:35.10 derecesi ile altın madalyanın sahibi oldu.

ERBAA HABER

25-26 Mayıs tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen Türkiye Liseler Arası Bilek Güreş Şampiyonası'nda müsabakalar heyecanlı ve bir o kadar çekişmeli geçti.

ERBAA HABER

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği matematik dersi öğretmenler arası özgün oyun ve etkinlik geliştirme yarışmasında Erbaa’lı öğretmenler dereceye girdi.

ERBAA HABER

Uluslararası BucaImsef Organizasyonu’nda Dünya Birinciliği ve Dünya Üçüncülüğü elde eden Yılmaz Kayalar Fen Lisesi okulunu ziyaret etti.