Bekirertürk Haberleri

bekirertürk haberleri ve güncel bekirertürk gelişmeleri, bekirertürk ile ilgili tüm video, bekirertürk fotoğrafları ve bekirertürk haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

Erbaa Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İlçe Müftüsü Bekir Ertürk’ün Karayaka Beldesini ziyaret ettiğini açıkladı.

ERBAA HABER

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erbaa Müftülüğü tarafından çeşitli faaliyetler ve ziyaretler gerçekleştirdi.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Müftüsü Bekir Ertürk Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler 4-6 yaş Kur'an kursunu ziyaret etti.

ERBAA HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ temalarıyla başlatılan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle...

ERBAA HABER

Erbaa müftülüğünün personeli arasındaki iletişimi sağlamak, aktarılması gereken hususları paylaşmak amacıyla düzenlediği Eylül ayı personel toplantısı müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

ERBAA HABER

Erbaa Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür merkezinde düzenlenen programın konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri İhsan Ünlü oldu.

ERBAA HABER

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erbaa Şubesi Şehit ve Gaziler için mevlit okuttu.

ERBAA HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişleri Erbaa’da Din Görevlileriyle bir araya geldi.

ERBAA HABER

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor.

ERBAA HABER

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen Siret Koşusunda koşucular madalyalarına kavuştu.