Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesi ve Tokat Müftülüğü, Adıyaman'da bulunan konteyner kentteki ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

ÖZEL HABER

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışTtığı kazada 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Adıyaman'da kontrollü yıkım sırasında 5 katlı binadan kopan parçalar, elektrik direğine zarar verdi. Mahallede elektrik kesintisi yaşandı.

ÖZEL HABER

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) ilçe başkanlığını yapan Zeki Manaz, Adıyaman'da PKK/KCK operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Adıyaman'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

ÖZEL HABER

Adıyaman'da babasına ait tabanca ile oynadığı sırada kazara kendini vuran Sercan Demir (12), hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

Adıyaman'da, kontrolden çıkarak devrilen zırhlı araçtaki 3 uzman çavuş yaralandı.

ÖZEL HABER

Adıyaman'da yanında çalışan Suriye uyruklu Abdullah El Hamuud'u (16) 11 yerinden bıçaklayarak öldüren İsmail Mustafa Akkı (40), adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM

Adıyaman'da, Mehmet D., aralarında husumet bulunan Ramazan Karataş'ı (40) çalıştığı fırında bıçaklayarak öldürdü.

GÜNDEM

Adıyaman'da 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması,...

ÖZEL HABER

Adıyaman'da ağır hasarlı olduğu için boşaltılan binalardan kombi çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini...