ZİYARET Haberleri

ZİYARET haberleri ve güncel ZİYARET gelişmeleri, ZİYARET ile ilgili tüm video, ZİYARET fotoğrafları ve ZİYARET haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Azerbaycan Milletvekili Nagif HAMZAYEV ve Danışmanı Fuad HASANOVA, Tokat Gaziosmanpaşa Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

ERBAA HABER

Bilek Güreşinde derece yapan öğrenciler Erbaa İlçe Milli Bekir Eğitim Müdürü Bekir Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Milli Sporcumuz Nesrin Baş, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

ÖZEL HABER

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Hastanesi'ni ziyaret ederek, sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik etti.

ERBAA HABER

Erbaa Yavuz Sultan Selim Camii Diyanet Gençlik Merkezi Niksar Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

ÖZEL HABER

Çankırı'dan Avcılar'da oturan akrabalarına misafirliğe gelen ailenin otomobiline gece taşlı saldırı düzenlendi. Sabah emniyetten gelen telefonla durumdan haberdar olan aile...

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Meydan esnafını ziyaret ederek istişarede bulundu.

TOKAT HABER

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli ziyaretler için kara yoluyla Tokat'a geldi ve ilk olarak Vali Numan Hatipoğlu'nu ziyaret etti.

TOKAT HABER

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Tokat programı netleşti. Bakan Tekin Tokat'ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

TOKAT HABER

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Tokat ziyaretinde program netleşti.

TOKAT HABER

AK Parti Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir ve Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz Diş Hekimliği...

GÜNDEM

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 28-31 Ocak 2024 tarihlerinde Arnavutluk, Bulgaristan ve Romanya'yı ziyaret edecek.