ValiOzanBalcı Haberleri

ValiOzanBalcı haberleri ve güncel ValiOzanBalcı gelişmeleri, ValiOzanBalcı ile ilgili tüm video, ValiOzanBalcı fotoğrafları ve ValiOzanBalcı haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Vali Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Türkiye genelinde eşzamanlı düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı ile Kıbrıs...

TOKAT HABER

Tokat Valisi Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mart ayı içerisinde açılması planlanan Tokat Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.

TOKAT HABER

Vali Dr. Ozan Balcı, Eğitimde Sağlık Hareketi kapsamında Tokat genelinde tespit edilen 50 çölyak hastası öğrencisi glutensiz beslenmelerine destek amacıyla...

TOKAT HABER

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Cihat Özoğul'un cenazesi Çorum'da düzenlenen törenin ardından memleketi Niksar’a bağlı Yeşilkaya köyüne...

TOKAT HABER

Vali Balcı, Zile Kalesi'nde incelemede bulundu.

TOKAT HABER

Başçiftlik’te bu yıl 7'ncisi düzenlenen kar şenliklerine katılanlar, gürgen ağacından yapılan, yöreye özgü ipli kayak ve kızakla karın keyfini çıkardı.

TOKAT HABER

Tokat’ta 2021 yılı içerisinde Valilik tarafından başlatılan proje kapsamında 2023 yılına kadar il genelinde 10 milyon meyve fidanı toprakla buluşturulacak.

TOKAT HABER

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Ocak Ayı Toplantısı Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında ve ev sahipliğinde yapıldı.

TOKAT HABER

Valilik koordinesinde yürütülen Çiftlikten Sofraya Sağlıklı Süt Projesi kapsamında Süt İşleme ve Paketleme Tesisi kuruluyor.

ERBAA HABER

Dr. Ozan Balcı ve Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ve Beraberindeki Heyet İle Erbaa'da yatırımları Yerinde inceledi.

SAĞLIK

Tokat’ta valilik tarafından başlatılan proje ile kent genelindeki 110 diyabetli çocuğa sensörlü glikoz ölçüm cihazı dağıtıldı.