TOPRAĞA Haberleri

TOPRAĞA haberleri ve güncel TOPRAĞA gelişmeleri, TOPRAĞA ile ilgili tüm video, TOPRAĞA fotoğrafları ve TOPRAĞA haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Kayseri'de sağanak nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki ağaca çarparak alev alan otomobilde hayatını kaybeden İbrahim Atalay (34), toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Siirt'te, toprağa gömülü halde, terör örgütü PKK'ya ait 2 adet roketatar sevk fişeği ele geçirildi.

TOKAT HABER

Tokat İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük, Ali Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere İstanbul'a uğurlandı.

ÖZEL HABER

Şanlıurfa'da, TIR'ın altına giren otomobilde ölen Sefa Sabuncu (22), Muharrem Güzel (24) ile Mehmet Sümer'in (25) cenazeleri toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada ölen Alaattin Sevim (65) ile yeğeni İshan Yalçın’ın cenazeleri, Silvan ilçesinde toprağa verildi.

ÖZEL HABER

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yazar ve siyaset bilimci Dr. Mustafa Çalık'ın cenazesi, memleketi Gümüşhane’de toprağa veridi.

ÖZEL HABER

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan (75), Ankara'da toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Kütahya'nın Emet ilçesinde tartıştığı Kapaklıca Mahallesi muhtarı Mehmet Duymaz (35) tarafından öldürülen Hamam Mahallesi muhtarı Harun Kara (38), defnedildi.

ÖZEL HABER

Aydın'ın Didim ilçesinden tekne ile denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve 4 gün sonra Yunanistan'ın Samos Adası sahilinde cesedi...

ÖZEL HABER

Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Adnan (45) ile oğlu Berat İlhami Nalbant'ın (9) cenazeleri, toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Çark Deresi'nde cesedi bulunan evli ve 2 çocuk babası Turan Görgülü (50) toprağa verildi. Görgülü’nün ölüm nedeni...

TOKAT HABER

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Hüseyin Demirci (71) memleketi Tokat’ta askeri törenle toprağa verildi.