KONTEYNER Haberleri

KONTEYNER haberleri ve güncel KONTEYNER gelişmeleri, KONTEYNER ile ilgili tüm video, KONTEYNER fotoğrafları ve KONTEYNER haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Muğla'da işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

ÖZEL HABER

Malatya'da, konteyner kentte kaybolup aynı gün bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan gözaltına alınan Abuzer Can, tutuklandı.

ÖZEL HABER

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde deprem konutlarının inşaatında çalışan işçilerin kaldığı 5 konteyner, gece saatlerinde çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

ÖZEL HABER

Hatay'da depremzedelerin yaşadığı bir konteyner kentte yangın çıktı. Korkuya neden olan yangında ölen ya da yaralanan olmazken iki konteyner kullanılmaz...

ÖZEL HABER

Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Antalya’da önceki gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına, dün de etkisini göstermeye devam etti.

ÖZEL HABER

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde depremzedelerin kaldığı konteyner kentte çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

SPOR

Galatasaray Kulübü çoğu Hatayspor taraftarı olan ve konteyner kentte yaşayan 1 otobüs dolusu depremzedeleri maça getirecek.

GÜNDEM

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5 çadırı birden yanan aile, kaymakamlığın verdiği konteynere yerleştirildi.

GÜNDEM

Ahırkapı açıklarında konteyner ve kuru yük gemisi çarpıştı. Kazada herhangi bir yaralanma olmadığı aktarıldı.

ÖZEL HABER

Iğdır'da kimliği belirsiz kişi, HDP İl Başkanlığı’nın girişindeki tabelayı söküp, çöp konteynerine attı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ÖZEL HABER

Mersin Limanına gelen gemide muz yüklü konteynerde 11 kilogram kokain yakalandı.