Eğlence Haberleri

Eğlence haberleri ve güncel Eğlence gelişmeleri, Eğlence ile ilgili tüm video, Eğlence fotoğrafları ve Eğlence haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak...

ÖZEL HABER

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde eğlence mekânında çıkan tartışmada tabancayla Murat Ayata'yı başından vurup ağır yaralayan Özbekistan uyruklu Gülnara Tojibayava (26), tutuklandı.

ÖZEL HABER

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir AVM'de bulunan eğlence mekanına ateş açan ve kaçan 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

Tunceli’de alkollü bir eğlence mekanında çalışanlar ve müşteriler arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 9 kişi yaralandı, 4 kişi gözaltında.

ÖZEL HABER

Ataşehir'de asker eğlencesi sırasında devrilen havai fişeklerin patlamasıyla eğlenceye katılanlar kaçmaya başladı

ÖZEL HABER

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz-Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler boğazda bulunan tur ve eğlence teknelerine yönelik kimlik denetimi gerçekleştirdi.

ERBAA HABER

2022 – 2023 eğitim – öğretim hayatına ara veren öğrencilere Erbaa Belediyesi’nden “Çocuk Şenliği” organizasyonu.

ERBAA HABER

Erbaa’da sıcak havayı gören çocuklar kuru havuzda eğlenerek serinledi.

ERBAA HABER

Erbaa’da Nurettin Öztürk (56), birlikte alkol aldığı arkadaşları Mehmet Güneş’i (44) bıçaklayarak öldürdü, Kadir Yılmaz’ı (57) ise yaraladı.

YAŞAM

TOKAT kent merkezine mevsimin ilk karı düştü. Kar yağışını görenler sokağa inip müzik eşliğinde oynadı.