Alzheimer Haberleri

Alzheimer haberleri ve güncel Alzheimer gelişmeleri, Alzheimer ile ilgili tüm video, Alzheimer fotoğrafları ve Alzheimer haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Siirt Kurtalan`da ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Alzheimer hastası 84 yaşındaki Hüseyin Tilki’nin cansız cesedi bulundu.

ÖZEL HABER

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 6'ncı kattaki evinin balkonundan düşen Alzheimer hastası Hatice Aypar (70), hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

Adana’da, evinden ayrılıp bir daha geri dönmeyen Alzhemier hastası 76 yaşındaki Osman Yoğurtoğlu’nun sulama kanalında ölü bedeni bulundu.

ÖZEL HABER

Kilis'in Polateli ilçesinde dünden beri haber alınamayan Alzheimer hastası Mustafa Çelik (85) evinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta, arazide ölü bulundu.

ÖZEL HABER

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası Arif Çelik (90), 16 saat sonra, evinden 1 kilometre uzakta bitkin halde bulundu. Çelik,...

NİKSAR HABER

Niksar’da sabahtan itibaren kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası Mehmet Demir (80), jandarma ekipleri tarafından sağ olarak bulundu.

GÜNDEM

Ordu'nun Gölköy ilçesinde kayıp olarak aranan Alzheimer hastası Cemile Sarıca (86), evine 2 kilometre uzaklıktaki fındık bahçesinde bulundu. Bir jandarma...

YAŞAM

TOKAT'ın Niksar ilçesinde, dün evden çıktıktan sonra haber alınamayan, Alzheimer hastası Mustafa Duman (78) için arama çalışması başlatıldı.