Güreş Eğitim Merkezi Ziyaret

TÜİK: Ücretli Çalışan Sayısı Yıllık Yüzde 4,1 Arttı TÜİK: Ücretli Çalışan Sayısı Yıllık Yüzde 4,1 Arttı

Temaslarına Spor Tokat projesi kapsamında Almus İlçemizde spor tesisleri alanında yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezinde incelemeler ile başlayan Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat merkezde 100 yataklı Güreş Eğitim Merkezimizi projesini tamamladık. Merkeze bağlı Çat Beldemizde Güreş Eğitim Merkezimiz sporcularımızı yetiştirmeye devam ediyor. Dünya şampiyonları çıkarmış Tokat'ımızda güreşe desteğimiz tam." dedi.

11 ilçeye voleybol, basketbol, halı saha, tenis kortu, yüzme havuzu, 26 beldede voleybol, basketbol, halı saha, okula voleybol, basketbol sahaları kazandırıldığını söyleyen Vali Dr. Ozan Balcı," Tesislerimiz Tokat'ımıza ve vatandaşlarımıza,  hayırlı uğurlu olsun." dedi.

İlçe Halk Kütüphanesi Yapılacak Alanda İncelemeler

Vali Dr. Ozan Balcı, Almus'ta İlçe Halk Kütüphanesi yapılacak alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Dr. Ozan Balcı “Reşadiye İlçe Halk Kütüphanesi inşaatı devam ediyor. Niksar, Başçiftlik, Almus, Artova, Yeşilyurt İlçe Halk Kütüphanelerinin temelleri atılmak üzere. Pazar eski Hükümet Konağının kütüphane olarak restorasyonu devam ediyor. Türkiye’nin ilk müstakil Bebek ve Çocuk Kütüphanesini Tokat’a kazandırdık. 89 Z-Kütüphane yaptık. 59'unun yapımı devam ediyor.71'i planlandı. 1 yıl içerisinde tamamlanacak. Tokat, 219 Z Kütüphane ile Türkiye’nin en fazla Z Kütüphanesi olan illerinden biri olacak” dedi.

Almus-Tokat Yol Çalışması İncelemeler

Çalışmaların devam ettiği Almus-Tokat  yolunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, işçilerimize kolaylıklar dileyerek, yapılacak olan yolun şimdiden Almus’a ve Tokat’lı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Aliyyül Murtaza Erkek Kur'an Kursunu Ziyaret

Temaslarının sonunda Aliyyül Murtaza Erkek Kur'an Kursunu  ziyaret ederek, kursu Almus ilçesine kazandıran Hayırsever  Hamdi Güler ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı, Güler'e eğitime ve Almus ilçemize sağladığı destek nedeniyle teşekkür etti.

Vali Dr. Ozan Balcı, "Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, köylerimizin altyapısını geliştirmek, güzelleştirmek için aşkla şevkle yılmadan yorgunluk göstermeden yeter demeden hep birlikte çalışacağız. Amacımız vatandaşlarımızın huzuruna refahına katkı sağlamak ve onların mutluluğuna ortak olmak. Devletimizin bütün kurum ve kuruluşları ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. ” dedi.

Ziyaret ve temaslarında Vali Dr. Ozan Balcı’ya, Almus  Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer ile  İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe eşlik etti.

Editör: TE Bilişim