Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluşan ve onların etkinliklerine ortak olan Vali Dr. Ozan Balcı, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara değer katmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Dezavantajlı durumdaki çocukların ve ailelerinin problemlerini dert edinip, yüreğinde hissettiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı,  "Onların hayatlarını ve yaşamlarını kolaylaştırmak için devletimizin milletimizin bütün imkanlarını sonuna kadar kullanıyoruz.”dedi.

Kazada Ölen 9 Aylık Hamile Kadının Cenazesi Suriye'ye Götürüldü, Alınan Bebeği Gözlem Altında Kazada Ölen 9 Aylık Hamile Kadının Cenazesi Suriye'ye Götürüldü, Alınan Bebeği Gözlem Altında

Vali Dr. Ozan Balcı, “Milli Eğitim Bakanlığımız aracılığıyla ilimize çok önemli bir yatırımı yapıyoruz ve Özel Eğitim Kampüsünü kuruyoruz. Anaokulu, ortaokul, lise ve özel eğitim iş okulu (meslek lisesi)  olmak üzere özel eğitim kampüsünü ilimize kazandıracağız.  Türkiye‘ye örnek olacak bu yatırımı çok önemsiyorum.”

Bunun dışında Valilik ve Belediye koordinesinde yapılacak Sosyal Hizmetler Kampüsünü en kısa sürede Tokat'a kazandıracağız. İçerisinde aktif yaşam merkezinden, engelliler kampüsüne, ağır mental ve fiziksel engelliler rehabilitasyon merkezinden, diğer sosyal donatı alanları ile kampüsü en kısa sürede inşa edeceğiz. Engellilerimizi önemsiyoruz ve seviyoruz. Çocukların hayatlarına, yaşamlarına değer katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Güzel işler yapıyoruz ve yapmaya da  devam ediyoruz.”

Etkinliğe Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Editör: TE Bilişim