Bakan Yardımcısı, Tokat Valisi ve beraberindeki heyet, Tokat Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek bilim ve sanat atölyelerini gezdi. Bakan Yardımcısı Özer  bir süre sohbet ettikleri öğrencilerle istek ve taleplerini sordu.

Tokat Bilim ve Sanat Merkezi Müzik Atölyesi öğretmen ve öğrencileri, mini bir konser verdi. Resim atölyesi öğrencileri, konuklarına kendi yaptıkları resimlerden hediye ettiler.

Daha sonrasında Zübeyde Hanım MTAL'yi ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı   Mahmut Özer, Vali Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Bünyamin Şahin ve beraberindeki heyet, minik öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Burada Zübeyde Hanım MTAL'de faaliyet gösteren Eğitim Tokat Web TV Stüdyosu ile MEM Dijital ve Matbaasını ziyaret ederek canlı ders çekimini izlediler. Zübeyde Hanım MTA ziyaretin ardından

Yeşilırmak MTAL'yi ziyaret ederek Bilişim Teknolojileri Alanı tarafından geliştirilen, öğretmen ve öğrencilerin aynı sanal ortamda buluşup etkileşimli olarak ders işlemelerini sağlayan VR Atölye uygulamasında incelemelerde bulundu. Yeşilırmak MTAL Dijital Oyun Geliştirme ve Animasyon örneklerini izledikten sonra, eğitim çekimleri, animasyon çalışmaları, yapay zeka çalışmaları, dijital oyun geliştirme çalışmalarının yapıldığı Sanal Prodüksiyon Stüdyosunu ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı  Mahmut Özer  ve beraberindeki heyet sırasıyla Tokat MTAL Milli Eğitim Bakanlığı, OKA ve İş Kur destekleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Yarı Değerli Taşlar ve Kuyum Atölyesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi MTAL, Taşlıçiftlik Yerleşkesinde Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle, Valilik ve Üniversiten tarafından yapılacak ilkokul ve anaokulu alanında incelemelerde bulundular.

İşçisini De Olaya Şahit Olduğu İçin Vurmuş İşçisini De Olaya Şahit Olduğu İçin Vurmuş

Editör: TE Bilişim