Başar “Yüzyıllar önce Horasan’dan yola çıkıp vatanımızın Türk-İslam yurdu olması için hayatlarını feda eden ‘Gönül Erleri Alperenlerin’ metfun bulunduğu bölgedeki yolları önce temizledik. Kısa süre önce başlayan çalışmalarımızı hızla bitirdik ve 600 metrelik yolu kullanıma hazır hale getirdik. Temizlik çalışmasının ardından hem onların şanına hem de kasabamızın şanına yakışır şekilde yolları; Kilit parke ve Taş parkelerle onarıp hazır hale getirdik. Artık vatandaşlarımız yüzyıllardır topraklarımızda yatan Alperenlerin ve gönül erlerimizi rahatlıkla ziyaret edebilirler.” dedi.

50 Metreden Yuvarlanan İş Makinesinin Operatörü Ağır Yaralandı 50 Metreden Yuvarlanan İş Makinesinin Operatörü Ağır Yaralandı

Başkan Başar sözlerini: “Onlar bizim rahatımız için hayatlarını ortaya koydular ve bize vatan bıraktılar. Onların manevi varlığı bize güç katıyor. Onların hizmetlerine karşı biz ne yapsak az gelir. Allah onlardan ve geçmişten bugüne kadar vatanımız için hayatını feda edenlerden razı olsun. Onların şefaatine nail olabilmeyi nasip eylesin.” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim