Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziraat Odası Meclis Toplantısına da katılan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat tarımını daha da güçlendirmek için pek çok projeye imza attıklarını söyledi.

Başkan Eroğlu; “Gerçek Anadolu’yu, bu ülkenin asıl sahiplerini burada gördüm. Alın terleriyle, ülkemize ve milletimize değer katan insanlarla, üreticilerimizle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Köylü milletin efendisidir sözü çok doğru ve haklı bir sözdür. Bizim gibi şehirlerin her türlü ana kaynağı köylü kardeşlerimizdir. Bizler de köylerimizi ihmal etmeden, çiftçimizin, üreticimizin her daim yanında olmaya gayret ediyoruz. Tokatımız eşsiz bir coğrafyada binlerce ürüne ev sahipliği yapıyor. Sahip olduğu ekolojik potansiyeli ve coğrafik yapısı dikkate alındığında meyvecilik, sebzecilik ve bağ tarımı öne çıkıyor. Tarım bu şehrin ana damarlarından biridir. Şehrimiz için bir hedef koyduk. Tokat'ı tarımda, Türkiye'nin 10 ilinden biri yapalım diyoruz. Karadeniz bölgesinde tarım ve hayvancılıkta lider şehir yapalım diyoruz. Bugüne kadar yaptığımız projelerle, tarıma dayalı çalışmaların yanında yer alarak şehrimizi büyütmenin, tarımda geliştirmenin gayreti içerisindeyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de yapacağımız yeni tarımsal projelerle, çiftçimizin, üreticimizin yanında yer alamaya devam edeceğiz" dedi.

Meclis toplantısının ardından Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen ise Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na Tokat'a yapmış olduğu hizmetler ve çiftçiye verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Pansiyonda Ölü Bulunmuştu; Kavga Ettiği Şüpheli Gözaltında Pansiyonda Ölü Bulunmuştu; Kavga Ettiği Şüpheli Gözaltında

Editör: TE Bilişim