Özgür Yankaya İle Abdulkadir Bitigen'in 'Hata Yapmışız' İtirafları Gündeme Oturdu Özgür Yankaya İle Abdulkadir Bitigen'in 'Hata Yapmışız' İtirafları Gündeme Oturdu

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Büyükbeybağı Mahallesi’nde mahalle muhtarı ve teknik ekibiyle birlikte, incelemelerde bulundu.

Büyükbeybağı Mahallesi 52’nci Sokak’ta altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Eroğlu, mahalle sakinlerine verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Başkan Eroğlu, "Tokatımızın her bir noktasında çalışmalarımız süratli bir şekilde devam ediyor. Gerek altyapı gerekse üst yapı çalışmaları noktasında birçok noktasındayız. Bugün Büyükbeybağı Mahallesi’nde değerli Mahalle Muhtarımız ve teknik ekibimizle birlikte, çevreyoluna kadar uzanan 52'inci Sokak'ta incelemelerimize devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin talepleri ile asfalt, kaldırım ve altyapı çalışmalarımızı başlattık. Bizler de asfalt sezonunun başlaması ile  çalışmalarımızı başlatacağımıza dair mahalle sakinlerimize söz vermiştik. Sokağımızın çok kısa sürede altyapısını yeniledik. Yine aynı şekilde yol düzenleme, kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak sokağımızı trafiğe ve halkımızın kullanımına açtık. Vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik ve bu güzel caddemiz asfaltına kavuştu. Bölgemize, mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu sokağımızın devamındaki diğer sokaklarımızda da çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Halkımız isteyecek biz yapacağız. Muhtarlarımız iletecek gereğini yapacağız. Gereği neyse şehrimizin her bir noktasında bu çalışmalarımızı yerine getireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim