Erbaa’da "Ramazan ve Ahiret Bilinci" Konulu Sunumlar Gerçekleştirildi Erbaa’da "Ramazan ve Ahiret Bilinci" Konulu Sunumlar Gerçekleştirildi

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Daha şehirleşen, içerisinde yaşayan insanların daha mutlu olduğu bir Tokat şehrini oluşturmak için gayret ediyoruz" dedi.

Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altıyüzevler Mahallesi İmamlık Caddesi'nde prestijli kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye çalışmalarını teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, son durum hakkında bilgi aldı. 

Başkan Eroğlu, "Şehrimizin her bir noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Sizlere verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tokat'ın daha müreffeh, daha yaşanabilir, daha huzurlu ve insanlarımızın daha mutlu olduğu bir şehir haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Altıyüzevler Mahallesi İmamlık Caddesi’nde ekiplerimiz granit döşemelerle kaldırımlarımızı yeniliyorlar. Altıyüzevler Kavşağı’ndan başlayan çalışmamız Okullar Kampüsü Bölgesi’ne kadar devam ediyor. Kaldırımlarımızda engelli kardeşlerimiz için sarı şeritlerimizi de oluşturuyoruz. Kaldırım çalışmamızın yanı sıra peyzaj çalışmalarımızı da tamamlıyoruz. Bölgedeki değerli esnaf kardeşlerimizi de ziyaretimizde onlar da memnuniyetlerini dile getirdiler. Her şey Tokatlılar için, her şey sizler için. Daha şehirleşen, içerisinde yaşayan insanların daha mutlu olduğu bir Tokat şehrini oluşturmak için gayret ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim