Tokat'ın Bereketli Toprakları: İlçelerin Tarım ve Hayvancılık İstatistikleri Tokat'ın Bereketli Toprakları: İlçelerin Tarım ve Hayvancılık İstatistikleri

Kentte ikamet eden Mustafa Erişir, sünnet düğünü için Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler’den makam aracının sünnet arabası olmasını istedi. Mustafa Erişir'in arzusu, Başkan İlker Bekler tarafından geri çevrilmedi. Başkan Bekler, kendi makam aracını süsleterek minik Mustafa’nın hizmetine sundu.

Mustafa Erişir’in isteğini geri çevirmediklerini ifade eden Belediye Başkanı İlker Bekler; "Mustafa Erişir yavrumuzun hayali olan araç konvoyunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa bizden sünnet düğünü için makam aracımızı istedi. Bizde seve seve kabul ettik. Gülümseyen gözleri solmasın, geleceği aydınlık ve uzun olsun. Vatanımıza, milletimize hayırlı bir evlat olmasını diliyorum'' dedi.

Mutlu olduğunu belirten Mustafa Erişir ise ''İlker başkanımızdan makam aracını istedik ve beni çok sevindirdi. Aracını süsletti ve konvoy yaptık. Çok mutlu oldum. Başkanımıza çok teşekkür ederim'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim