Turhal Kaymakamlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehit polis memuru Ferhat Koç, Yazıtepe köyündeki kabri başında anıldı. Anma programa Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Aksoy ve şehidin ailesi katıldı. İlçe Müftüsü Ali Erbaş'ın dua etmesinin ardından şehidin mezarına kırmızı gül bırakıldı.
Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Kara başlayan ancak sonu aydınlık olan o gece ortaya koyduğu kahramanlıklarla tüm dünyaya kim olduğunu açıkça gösteren bu aziz millet nasıl bu güne kadar bayrağını, yurdunu ve birliğini namusu addederek korumuşsa bundan sonra da koruyacaktır Allah'ın izniyle. Bu vesileyle, milletinin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı ve güzel bir ömür diliyorum" dedi.

Köpekçi Nuri Efe Heykeli Yandı; 14 Yaşındaki Çocuk Gözaltına Alındı Köpekçi Nuri Efe Heykeli Yandı; 14 Yaşındaki Çocuk Gözaltına Alındı

Editör: TE Bilişim