Yeniden Refah Partisi Erbaa ilçe Başkanı Ramazan Ordu, partisinin pazar günü yapılan Tokat İl Kongresi sonrası sorularımızı yanıtladı. Erbaa kongresinin iki yıl önce yapıldığını söyleyen Ordu, Genel Merkezin de kararıyla Erbaa kongresinin 2022’de yapılacağından fakat bu konuda net bilgileri olmadığından söz etti.

“ESNAF ŞİKAYETÇİ”

Uzmanı Uyardı: ''Bayramda Tatlı Ve Şekere Dikkat'' Uzmanı Uyardı: ''Bayramda Tatlı Ve Şekere Dikkat''

Fatih Erbakan’ın Tokat İl Kongresinden sonra esnaf ziyareti yaptığından bahseden Ramazan Ordu, esnaftan gelen tepkileri şöyle değerlendirdi: “Esnafımız genelde şikayetçi. Erbaa tarım memleketi olduğu halde gübrenin pahalı olması, mazot fiyatının yüksek olmasından şikayet edip dert yandılar. Erbakan hocamız şöyle diyordu ‘faizsiz, borçsuz bir Türkiye istiyoruz.’ İnşallah Fatih Erbakan iktidara geldiğinde ülkeyi faizsiz, borçsuz bir Türkiye haline getirecek. “

“ERBAA’DA 25 MAHALLE TEMSİLCİMİZ VAR”

Erbaa’daki teşkilatlarından bahseden Ordu, her hafta faal olup halkla buluştuklarından söz etti. Ordu: “Partimizin Erbaa’da Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm siyasi birim başkanlarımız  var. Erbaa’da her hafta ayrı bir köyde, ayrı bir camide namaz kılıyoruz. Halkımızla buluşuyoruz. Erbaa’nın 74 köyüne gidip geliyoruz. 25 mahalle temsilcimiz var.”

Gizli mücahit dedikleri gizli Erbakancıların olduğunu söyleyen Ordu, partilerinin Erbaa’da etkili olduğundan bahsetti. Üye sayılarının umduklarının üstünde olduğunu kaydetti.

“BİZ HALKIMIZIN HİZMETKARI OLMAK İSTİYORUZ”

Siyasi hayatıyla ilgili makam, mevki derdi olmayıp, halka hizmet amacında olduğunu söyleyen Ramazan Ordu, görevin istenilmeyip verileceğini de ekledi. Konuşmasının devamında “Genel Başkanımız bize ne görev verirse yapmaya hazırız. Genel başkanımızı 15 yıldır tanıyorum. Eski Milli Görüş geleneğinden gelmekteyiz. Dolayısıyla Genel Başkan ne derse biz onu yaparız” dedi.

Konuşmasının sonunda İlçe Başkanı Ramazan Ordu, Erbaa halkına selam ve saygılarını iletti, birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyip, bu zor günlerde birlik beraberlik içinde olmalıyız. Allah yardımcımız olsun diyerek sözlerini sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim