Resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle 624 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz Teftiş Kurulu Başkanlığı-Mülkiye Müfettişi olarak atandı. Temiz’in yerine Erbaa Kaymakamlığına İsmail Altan Demirayak atandı. Kaymakam atamaları 3 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi’nin 2. Ve 3. maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

Tokat'ta Trafik Kazaları KGYS Kameralarına Yansıdı Tokat'ta Trafik Kazaları KGYS Kameralarına Yansıdı

Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak Kimdir?

Uşak ili Banaz ilçesi nüfusuna kayıtlı olup orta öğrenimini Denizli Tavas Lisesinde, Üniversite öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisansını, İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında ise doktorasını tamamlamıştır. Personel yönetimi, memurun disiplin hukuku, merkezi idarenin taşra örgütlenmesi, yerel yönetimler konularında tez ve makale çalışmaları bulunmaktadır.

Mesleki kariyerine Eskişehir Beylikova kaymakamı olarak 2003 yılında başlamış, sırasıyla Pınarbaşı, Kangal, Nallıhan, Muratlı kaymakamlıkları görevlerini yürütmüştür. 20.08.2021 tarihli kararname ile Erbaa kaymakamlığı görevine atanmıştır.

Editör: TE Bilişim