Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Hatipoğlu’nu Erbaa Kaymakamlığı önünde Kaymakam İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl karşıladı. Erbaa Kaymakamlığı’nda düzenlenen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Numan Hatipoğlu başkanlığında gerçekleşti. Toplantının ardından Vali Hatipoğlu, 5. Açık Wushu Kungfu Balkan Şampiyonasında dereceye giren Milli Takım Antrenörü Abbas Özübek ve beraberindeki Milli Sporcular ile bir araya geldi. Vali, antrenör Özübek’i ve Milli sporcuları tebrik etti.

Erbaa’da TKDK desteği ile kurulan çiçek üretim seralarını ziyaret eden Vali Hatipoğlu, serada incelemelerde bulundu. Kesme çiçek üreticileriyle bir araya gelen Vali Hatipoğlu, üreticilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Çiçek üretim serasının ardından Yenimahalle’de Erbaalı vatandaşlarla bir araya gelen Vali, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve şikayetlerini dinlemesinin ardından Erbaa’dan ayrıldı. 

ERBAA KIZILAY TEMSİLCİLİĞİ, ERBAA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Erbaa Kızılay İlçe Temsilcisi Mustafa Kayim, Kızılay kadın ve gençlik kolları ile Erbaa İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek, Müftü Bekir Ertürk'e hayırlı olsun temennilerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kızılay ve ilçe temsilciliği ile ilgili bilgiler veren Mustafa Kayim, çalışmalarını üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllüler ile yaptıklarını söyledi. Mustafa Kayim kan bağışlarıyla ilgili de bilgi vererek, Erbaa'da çeşitli periyotlarla kan bağışı için Tokat'tan görevlilerin geldiğini,vatandaşların kan bağışına hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

Erbaa Müftüsü Bekir Ertürk, Kızılay ilçe temsilciliğinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türk Kızılay’ının yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını, Erbaa'da gerçekleştirilecek kan bağışı gibi tüm etkinliklerde Erbaa İlçe Müftülüğü personeli olarak desteğe hazır olduklarını belirterek, ziyaretleri için teşekkür etti.

Tokat'taki Depremde Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Proaktif Yaklaşımı Tokat'taki Depremde Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Proaktif Yaklaşımı

Editör: TE Bilişim