Erbaa'da Altın Fiyatlarında Son Durum:25 Nisan Perşembe Günü Altın Fiyatları Erbaa'da Altın Fiyatlarında Son Durum:25 Nisan Perşembe Günü Altın Fiyatları

Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt Tokat’ta Kemal Arat İlkokulu öğrencilerini okulun ilk gününde yalnız bırakmadı. Öğrencilerin heyecanlarına ortak olan Yusuf Beyazıt okullarda temizlik ve hijyenin sağlandığını söyledi. Beyazıt 2021–2022 Eğitim öğretim yılıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Pandemi nedeniyle okulların uzun zamandır kapalı olmasından sonra Tokat Merkez Kemal Arat İlkokulu’nda öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek öğrencilerimizin uzun bir aradan sonra özlediği öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okullarına kavuşmasının heyecanını ve mutluluğunu paylaştık. Öğrencilerimizin gözlerindeki parıltı, neşeli yüzleri ve coşkulu sesleri geleceğimize ışık tutuyor. Devletimiz okullarımızdaki hijyen, temizlik malzemeleri ve maske tedariklerini sağlayarak, velilerimizin çocuklarımızı güvenle okula gönderebileceği bir ortam hazırlanmış durumda. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Yeni eğitim öğretim yılının başarı ve sağlık içerinde geçmesini diliyorum” dedi.

Beyazıt Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Okul açılışının ardından Yusuf Beyazıt köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Beyazıt köy muhtarlarla köylerin su ve yol problemlerine çözüm bulma konusunda yapılan ve yapılması planlanan proje ve yatırımlar hakkında istişare toplantısında bulundu. 

Beyazıt Tokat ve ilçelerindeki 3 gün süren esnaf ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Ülkemizin pandemi ile mücadelesinde; devletimizin sağlık açısından ne kadar güçlü olduğunu, esnafımıza verilen katkıların sayesinde devletimizin her zaman her alanda milletimizin yanında olduğunu duyuyoruz. Esnafımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan inançlarıyla, güvenleriyle dillerinden hayır dualarını eksik etmemeleri bizleri gururlandırıyor. Devletimiz her zaman milletinin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir”dedi.

Editör: TE Bilişim