Tokat'ın Bereketli Toprakları: İlçelerin Tarım ve Hayvancılık İstatistikleri Tokat'ın Bereketli Toprakları: İlçelerin Tarım ve Hayvancılık İstatistikleri

Kaymakam Demirayak mesajında : “İnsanlığın önüne açılan büyük bir ufukla Allah’ın rahmetine, kudretine şahitlik, varlığın özüne ve anlamına yapılan bir yolculuk olan Miraç Kandilini hep birlikte idrak ediyoruz.

Yüce Allah’a sığındığımız, içerisinde birçok ilahi hikmeti, feyz ve bereketi barındıran Mübarek Miraç Kandili’ne ulaşmanın huzurunu yaşayacağımız mübarek gecede; afet bölgesindeki vatandaşlarımız için dua ediyoruz. Onların acısını paylaşıyor; tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Yüzyılın felaketi olarak nitelendirdiğimiz ve şiddetiyle birçok ilimizde ağır hasarlar oluşturan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu mübarek günler vesilesiyle duamız Yüce Allah’ın bizlere bir daha böyle acılar yaşatmaması dileğiyle başta Erbaalı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim