Ahmet Yenihan Kültür Ve Kongre Merkezinde gerçekleşen İmza törenine Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Merkür Erbaa spor Başkanı Raif Ünal siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları sporsever vatandaşlar katıldı.

Mani Yarışması Dereceye Girenler Hediyelerini Aldılar Mani Yarışması Dereceye Girenler Hediyelerini Aldılar

İmza törenin açılış konuşmasını yapan Erbaaspor Başkanı Raif Ünal şu ifadelere yer verdi: “ 2022-2023 futbol Sezonu tanıtım ve imza törenine hepinizi hoş geldiniz. Erbaa spor büyük bir camia hedefleri büyük olan bir takım. Sezonun ilk başında iyi gidiyorduk ama ilerleyen zamanda kötüye doğru gittik. Bundan dolayı sizlerden özür diliyoruz. Bizlerden beklenen performansı vermedik. Bu yükü taşıyabilecek sporcu kardeşlerimiz ile anlaşma yaptık. Yeni katılan arkadaşları kampta yetiştirdik. Takıma adapte olmalarını sağladık. Giden arkadaşlar vermiş oldukları çaba için teşekkür ederek ayrıldık. Yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 
Ünal konuşmasının devamında: “ Bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Erbaa belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Başkanımıza ve Sponsorum Halis Din kardeşimize ve Erbaa spor taraftarına ve Erbaalı hemşerilerime teşekkür ederim. İkinci yarı çetin geçeceğini biliyor ve teknik personele ve futbolculara güveniyor ikinizi yarıyı güzel bir sonuç ile geçeceğine teminin ediyorum” dedi.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yaptığı konuşmada: “Tokat'ın tek profesyonel futbol takımı olan Erbaaspor’umuzun çok daha güçlü şekilde yoluna devam edebilmesi için transfer edilen 12 futbolcunun imza töreninde mavi beyaz sevdalıları ve Erbaalı hemşehrilerimizle buluştuk. Desteklerimizle Erbaa'nın ve Erbaaspor'un hak ettiğinden çok daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum. Erbaaspor’umuza sezonun 2. yarısında başarılar diliyor, takımımıza katkı veren kulüp başkanımıza, yöneticilerimize, iş insanlarımıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Güney Tutcuoğlu (Orta saha - Hacettepe 1945)
Tufan Deniz Gelen ( Forvet - Bld. Derincespor)
Yavuz Alemdar (Kanat Forvet - Uşakspor)
İsmail Düzgün ( Kanat Forvet - Pazarspor)
Mehmet Albayrak ( Stoper - Kırıkkale BA)
Safa Yıldırım (Stoper - Sivas Bld.)
Emre Karadağ (Sol Bek - Kırıkkale BA)
Hasan Çayrak (Kaleci - Nazilli Bld.)
Halil İbrahim Esen (Orta saha - Ankaraspor)
Ertuğrul Şenlikoğlu (Sağ Bek - Giresunspor )
Cenk Alptekin ( Stoper - Uşakspor)
Alperen Akar ( Orta Saha - Bigaspor)

Editör: TE Bilişim