Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kadına yönelik şiddetle mücadelede, koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi, yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması amacıyla 81 ilde eşzamanlı toplantı yapıldı.

Erbaa’da aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelenin en üst noktaya çıkarılması, şiddetin önlenmesi, şiddet mağduru kadınların korunması ve desteklenmesine yönelik çalışmaların eksiksiz olarak yürütülmesinin hedeflendiği toplantı, istişare ve değerlendirmelerinin ardından sona erdi.

Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, toplantı sonrası 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık oluşturmak ve bilgilendirme yapmak amacıyla Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan standı ziyaret etti.

Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu

Editör: TE Bilişim