Erbaa CHP İlçe Başkanı Hayri Kocaoğlu partisinin 98. Kuruluş Yıl dönümüne özel  açıklama yaptı. Kocaoğlu CHP’nin Kurtuluş zaferinin ardından barışın ve kardeşliğin güvencesi  olarak kurulduğunu ve 98 yıldır da güvence olarak varlığını sürdürdüğünü söyledi. Kocaoğlu: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan ulusal kurtuluş zaferinin ardından kurulan, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atarak, adaletin, demokrasinin, laikliğin, barışın ve kardeşliğin güvencesi olarak 98 yıldır varlığını sürdürmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi halkın bağrından çıkan, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının omuzlarından yükselen ulu bir çınardır” dedi.

Atatürk: “Benim iki büyük eserim vardır: Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti`dir” diyerek bu ulu çınarın ülkemiz için önemini ortaya koymuştur şeklinde konuşan  Kocaoğlu; “Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundan itibaren uzun yıllar ülkemizi yönetmiş, köklü reformlar, yenilikler yapmış ve birçok devrime imza atmıştır. Değişimin ve gelişimin kaynağı olan CHP, birlik ve beraberliğimizi korumak, ülkemizi kalkındırmak, refahı arttırmak ve demokrasimizi güçlendirmek için büyük bir azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Meteoroloji Uyardı, Önlemlerinizi Alın! Tokat’ta Şiddetli Fırtına Bekleniyor Meteoroloji Uyardı, Önlemlerinizi Alın! Tokat’ta Şiddetli Fırtına Bekleniyor

Kocaoğlu: “Bugün 98’nci yıldönümünü kutladığımız partimizin kuruluşunun daha nice kuruluş yıl dönümlerini kutlamak üzere, Bizlere bu günleri armağan eden başta İlk Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, partimize emek veren, gönül veren, destekleyeninden üyesine ve en üst yöneticisine kadar herkese en içten duygularımla, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Ülkemizin Kuruluşundan sonsuza kadar var olacak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’nci Kuruluş Yıl dönümünü Kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim