Ankara Erbaalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Ankara’da okuyan Erbaalı öğrencilere burs vereceğini açıkladı. 7 – 30 Eylül 2021 tarihlerinde olan başvurular için [email protected] mail adresi ve 0541 219 0133 whatsapp numarası paylaşıldı.

Kütüphane Haftasında Kitaplarımızı Birlikte Okuduk Kütüphane Haftasında Kitaplarımızı Birlikte Okuduk

 Ankara Erbaalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yaptığı açıklamada, “Derneğimiz bünyesinde, hayırseverlerimizin desteği ile Ankara’daki üniversitelerde okuyan Erbaalı öğrencilerimize verilecek olan 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı bursu için başvurular başlamıştır” ifadelerine yer verdi.  

Dernek Başkan Yardımcısı Emrah Tuzcu: “Öğrencilerimiz İçin Çalışmalar Yapılacak”

Ankara Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Emrah Tuzcu gazetemize yaptığı açıklamada şu ana kadar 30 öğrencinin burs için başvurduğunu, başvuruların devam ettiğini söyledi. Tuzcu, burs başvurusu değerlendirme kriterlerinde nelere dikkat ettiklerini şu ifadelerle anlattı: “Önceliği şehit ve gazi yakınlarına vereceğiz. Anne, baba sağ mı, birlikteler mi, öğrencinin maddi durumu ve okuduğu bölümü de değerlendirmeye alacağız” dedi.

Dernek olarak pandemi sürecinde aktif olamadıklarını söyleyen Tuzcu, ‘’ bu dönemde etkinliklerine hız vereceğiz, pandemiden dolayı etkinlikler yapılamadı, bu dönem çalışmalar yapacağız. Öğrencilerimiz için aylık buluşmalar gerçekleştirip, öğrencilerin faydalanabileceği kişilerle sohbet ortamında öğrencilerimizi buluşturacağız’’ dedi.  

Editör: TE Bilişim