Erbaa Devlet Hastanesi’nin Yatak Sayısı Arttırıldı Erbaa Devlet Hastanesi’nin Yatak Sayısı Arttırıldı

Dernek Başkanı Faik Kafalı: “Pandemiden Dolayı Ertelenen Çalışmalarımıza Hız Kazandıracağız”

Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Faik Kafalı yaptığı konuşmada, pandemiden dolayı ertelenen programlara hız kazandıracaklarını söyledi. Kafalı: “Hep birlikte Ankara’da Erbaa kültürüne, hemşerilerimize hizmet etmek, sorunlarına çözüm bulmak, birlik içerisinde büyük bir aile olmak için gayret edeceğiz. Pandemi nedeniyle programları tehir etmek (ertelemek) zorunda kalmıştık. İnşallah bundan sonra bizler de dernek faaliyetlerimize hız kazandıracağız. Ankara’da 4 yıllık Üniversite okuyan öğrencilerimize sosyal sorumluluk burs programımız Allah’ın izni, hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle burs başvurularını almaya başladık, değerlendirmelerimizi yaptıktan sonra öğrencilerimizin hesaplarına ödemeleri yollayacağız. Dernek çatısı altında hepimiz biriz ve beraberiz, ayrı gayrımız yok, ne yapıyorsak hep beraber Erbaa için Erbaalılar için yapıyoruz.” dedi.

Biri veya birilerini memnun etmek için uğraşmayıp, ortak akılı daima benimsediklerini söyleyen Başkan Kafalı, Erbaalı hemşehrilerine hizmet etmek istediklerinin altını çizdi, pazar sabahı olmasına rağmen kahvaltıya ilgi gösterip katılan Erbaa gönüllülerine teşekkür etti. Devlet eski Bakanı Dr. Reşat Doğru, Tokat Vakfı Genel Başkanı Kerem Erdem ve Diğer Dernek Başkanları Birlik ve beraberlik mesajları verdiler ve yönetimi tebrik ederek başarılarını dilediler.

Sabah 9.30 da başlayan kahvaltı saat 13.00 e kadar çay ve kahve eşliğinde sohbetle devam etti.  Ardından günün anısına Erbaa ailesi olarak toplu fotoğraf çekinildi.

Editör: TE Bilişim