Derneğin sloganı 'Fikir Gençlerden Destek yönetimden'

Ankara Erbaalılar kültür ve dayanışma derneği yönetimi Ankara'da okuyan Erbaalı öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. Fikir gençlerden destek yönetimden sloganı ile ilerleme kararı aldıklarını söyleyen Erbaalılar Derneği Başkan yardımcısı Emrah Tuzcu, "Erbaalılar derneği olarak hemşerilerimizin çocuklarını Ankara'da yalnız bırakmayacağız, hemşerilik bilinci aşılamaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin her türlü sorunlarında çalabilecekleri kapıları her zaman var" dedi.

Orman Haftası Coşkuyla Kutlanmaya Devam Ediyor Orman Haftası Coşkuyla Kutlanmaya Devam Ediyor

45 OGRENCİYE BURS VERİLECEK

 Emrah Tuzcu, 7 30 eylül tarihlerinde yapılan burs başvurularının değerlendirme surecinin bittiğini ve 45 öğrenciye 2021 2022 eğitim öğretim döneminde burs verileceğini söyledi.

Tuzcu " dernek olarak amacımız Ankara'da ikamet eden hemşerilerimize ulaşmak ve daha fazla öğrencimize burs vermek. Öğrencilerimizle yaptığımız istişareler sonucunda okudukları bölümlerin alanında uzman kişileriyle bir araya gelerek, onlara gelecekleri hakkında yon vereceğini düşündüğümüz programlar, sosyal alanda iyi gelecek gezi programları planladık.  Gençlerimizden hizmetlerimizin karşılığı olarak tek isteğimiz Erbaa'yı ve onların her zaman yanında olan Ankara Erbaalılar kültür ve dayanışma derneğini unutmamalarıdır" açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilişim