Tokat geneli güzel seslerin belirleneceği yarışma il sınırları içinde yaşayan, müzikle uğraşan ve sesine güvenen müzisyen arkadaşların yeteneklerini, kendilerine uygun bir platformda orkestra eşliğinde sergilemelerini sağlamak amacıyla Erbaa Belediyesinin düzenlemiş olduğu Altın Yaprak Ses Yarışması başvuru süreci başladı.
Erbaa Belediyesinden Yapılan açıklamda: “Yarışmaya 14  yaş ve üzeri kişiler başvurabilir, Yarışmaya bütün müzik tarzları ile katılım sağlanabilir, Yarışmaya hali hazırda Tokat il sınırları içinde ikamet eden kişiler katılabilir. (İkamet belgesi ibraz etmek gerekmektedir)Yarışmaya enstrüman çalabilen katılımcılar tercihen enstrümanı ile çalıp söyleyerek de katılabilirler. Başvurular ad, soyad , irtibat bilgileri ve en az bir dakikalık  performans videosu ile 05495376000 numaralı Whatsapp hattı üzerinden yapılabilir” ifadelerine yer verildi.
1 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek başvurularda yarışmanın 1'incisi 10 bin TL + single, 2'nci 6 bin TL 3'üncü ise 3 bin TL kazanma fırsatı olacak.

Özsüt Lezzetleri  Erbaa’da Özsüt Lezzetleri Erbaa’da

Editör: TE Bilişim