Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ve Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir yks öncesi ağızlar tatlansın diye şehrimizin 29 ayrı noktasında, öğrenciler ve aileler için tatlı ve su ikramında bulundu.

Mektebim Koleji’nden İngiltere’de İş Birliği Mektebim Koleji’nden İngiltere’de İş Birliği

Başkan Eroğlu ; ‘’ Bugün yks sınavına girecek olan değerli öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Bir yılın çalışmasının sonucu ortaya çıkacağı bu önemli sınavda Alla hepsine zihin açıklığı versin. Hedefledikleri  güzel puanları almayı nasip etsin. Bizde Namık Kemal ilköğretim okulunun hemen önündeyiz. Belediyemiz olarak  burada bir stant açmıştık. Hem su takviyesi  hem   şeker takviyesi hem de belki kullanabilecekleri  ıslak mendil  bir takım kişisel böyle ihtiyaç malzemelerini sınava girmeden önce kardeşlerimize verelim  en azından bizler bir anlamda öğrenci kardeşlerimizin yanında olalım istedik.

Tabi bunun gibi 29 noktada şuan da belediyemiz , belediye çalışanlarımız bütün öğrenci kardeşlerimize bu desteği bu noktadaki bu desteği onlarla paylaşıyorlar.  Tabi ki bakıyorum aileler de şuan okulun etrafındalar  hemen arkamızda yanımızda anneler,  babalar büyükler öğrencilerimizi okula teslim ettiler.  Sınavların da belki yanında değiller ama  dualarıyla onlara destek veriyorlar. İnşallah Allah  evlatlarının o güzel günlerini gösterir.

Ben bu anlamda bütün yks’ye giren kardeşlerimize bir kez daha buradan başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah diyorum hepinize saygılar sunuyorum’’ dedi.

Ardından Ak Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ise şunları söyledi;

Aldemir; ‘’2021 yks sınavı hayırlı uğurlu olsun. Gençlerimize başarılar diliyorum. Bir ömür boyu gerçekleşecek bu sınavda kaderlerini belirleyecek bu sınavın hayırlı mesleklere hayırlı günlere vesile olur diye düşünüyorum. Sağ olsun belediyemiz de bu güzel günde gençlerimizi unutmadı.  

Belediyemizi tebrik ediyorum. Bugünün inşallah gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum başarılar diliyorum sağ olun’’ dedi.

Editör: TE Bilişim