Bakan Tekin: Öğrencisinin Hayatta Kalmasını Sağlayan Öğretmenimi Gururla İzledim Bakan Tekin: Öğrencisinin Hayatta Kalmasını Sağlayan Öğretmenimi Gururla İzledim

İki oturum halinde gerçekleşecek sınav  için salgın koşulları çerçevesinde maske, mesafe ve hijyen koşulları dikkate alınarak düzenlemeler yapıldığını kaydeden Aslan “Sınavı sağlıklı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirmek için önlemlerimizi aldık. Öğrencilerimiz ve görevlilerimiz için maske ve dezenfektanlar okullarımızda tamamlandı. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gelecekleri için önemli bir adım olan bu sınavda, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum.”

“Veliler Okul Bahçesine Alınmayacak”

Aslan yaptığı açıklamada, yoğunluk oluşmaması için okul bahçelerine öğrenciler ve görevliler dışında kimsenin giremeyeceğini, okul rehber öğretmenlerinin sosyal mesafe ve kurallarla ilgili yönlendirmelerde bulunmak üzere okullarda olacağını belirtti. Aslan, sınav gününden  önce binaların dezenfekte edildiğini, bütün okulların sınava hazır olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim